torstai 29. heinäkuuta 2010

Möllitoko 29.7

Oltiin tokoilemassa pikkusen otuksen kanssa Parikkalan koiraharrastajien järkkäämässä möllitokossa. Tuomarina Iina Terävä, tässä liikkeet koottuineen selityksineen:
Luoksepäästävyys 7, ei ilmeisesti huomannut tuomaria heti, joten säikähti ja pakitti taakseni. Tuli kuitenkin moikkaamaan pienen houkuttelun jälkeen.
Paikallaolo 5, paineistui ilmeisesti niin paljon luoksepäästävyydestä, joten arvasin, että tästä ei seuraa mitään hyvää. Toisella käskyllä maahan, ensimmäisen minuutin pyöritteli päätään ja tarkkaili muita koiria, kerran siirsi tassujaan ja viimeisen puolen minuutin aikana hivuttautui sitten istumaan. Kävin korjaamassa ja jäi kuitenkin hyvin. Virallisissahan olisi mennyt nollille, mutta saatiin vähän säälipisteitä, kun pysyi muuten.
Seuraaminen kytkettynä 10, miun makuun armotonta lahnailua ja hidastelua, kontakti putoili jatkuvasti ja koira ei ollut ollenkaan mukana.
Seuraaminen taluttimetta 9½, oma moka, alkuperusasento vino, joka pudotti sitten pisteitä. Seuraaminen vähän parempaa, mut edelleen ihan liian innotonta ja matalavireistä, loppua kohden joka tapauksessa parani.
Liikkeestä maahanmeno 8½, ensimmäisellä käskyllä jäi seisomaan, toisella oikeasti hidas maahanmeno. Muuten kai ihan hyvä, nopea ja siisti loppuperusasento.
Luoksetulo 10, yleisöllä oli ainakin hauskaa! Sindi tuli järjettömillä loikilla ja innolla luokse, se on maailman huvittavin ötökkä. Alussa vähän katteli muualle, videolta näkee.
Liikkeestä seisominen 9½, käänsin kropan koiraa kohti, kun pyysin sivulle, joten Sindi tarkkana elekielen lukijana väisti, joten jäi liian taakse.
Estehyppy 10, järkyttävää matelua. Normaalisti menee laukalla esteen yli, nyt vaan köpötteli.
Kokonaisvaikutus 10, hyvää yhteistyötä kuulemma. Yhteensä pisteitä siis 176, eli alo1olisi napsahtanut sijoituksella 6/7. Vaikka paikallaolo olis mennyt nollille niin pisteitä olisi jäänyt kuitenkin vielä 161 ;) Loppuun vielä video meidän luoksetulosta.

Ei kommentteja: