sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Mä tahdon nähdä kaiken ja jokaista rakastaa



Treenikoosteet vai mätsäriuutiset ensiksi? Okei, mätsärit eka, kun vielä jotain muistan.

Eli tänään Sulkavalla meni aamupäivä aika mukavasti. Auton lämpömittari näytti 27 astetta, huhhuh, oliskohan lämmin päivä tulossa?
Kehät oli nurmikentällä, jota ei oltu pitkään aikaan leikattu, joten Sindin liikkeet oli vähän mitä oli. Joka tapauksessa Sindille sininen ja sijoittui lopulta ensimmäiseks ja bis-kehässä vielä sitten 4. Aadalle punainen nauha ja toinen sija, ei malttanut enää lopussa seisoa, tolle pitää tehdä jotain. Kirjaimellisesti oikeesti juoksin kehästä toiseen, koiraa vaan piti välissä vaihtaa, on tää rankkaa. Mutta siis saldona Aada PUN2, Sindi SIN1 & BIS4.

Seuraaminen on Sindillä ihan hyvällä mallilla, eka pätkä aika lailla BH-kaavion tapainen, hyvä kontakti ja paikka, lopussa keskittyminen hieman herpaantui, näkyi käännösten venymisenä ja pomppimisena, muuten ei oikeastaan mitään vikaa. Seuraavat pätkät ihan lyhyitä, pääpaino vauhdin muutoksissa, ei mitään erityistä.
Jääviä treenattiin ihan vaan idarilla, istumisessa tarjosi eka maahanmenoa, mut pienen muistutuksen jälkeen jäi oikein. Myös muut hyviä ja nopeita, lähti reippaasti epäröimättä mukaan, mikä oli tosiaan meillä joskus ongelma. Toisella kerralla tuli jotain häikkää ilmeisesti ja siirtyi seisoessaan minuu kohti, mut tätä ei sitten toistanut.
Paikallaolo erinomainen, ehkä kolme minuuttia, selkä koiraa kohti. Makasi rauhassa, mut kuitenkin riittävällä vireellä, ei edes ilmeisesti vilkuillut muualle. Yllätyin positiivisesti erityisesti siitä, ettei edes yrittänyt ennakoida perusasentoa! Lisäks kiertelin taloa ja aiheutin erilaisia häiriöitä, ei vaikutusta.
Vähän eilen aloittelin luoksaria olkkarissa, namialusta koiran takana sekä miun takana. Sindihän osaa pysähtyä käskystä, joten liitin vain sen luoksetuloon. Sisällä tuo ei kovaa tule, joten paikka oli optimaalisin onnistumisen kannalta. About 40% suorituksista pysäytin ja lähetin takapalkalle ja muuten annoin juosta suoraan hakemaan miun takaa palkan. Nopeesti Sindi tajus idean enkä huomannut hiipimistä tai hidastelua, pitää vaan muistaa edetä tarpeeks rauhallisesti, ettei vahingossakaan rikota liikettä.

Aadan kanssa ollaan oikeastaan otettu vaan jotain perusasentoja, seuraamisia ja keppejä muutaman kerran, ei siis mitään maailmaa mullistavaa, heh.

Ei kommentteja: