keskiviikko 4. elokuuta 2010

Megailemassa

Sunnuntaina (ai mitennii oon laiska) vietettiin päivä Savpk:n järkkäämässä kolmen kisan tapahtumassa, elikkäs speed race, agiepikset ja mätsäri olivat luvassa.

Aada pääsi juoksentelemaan, katoin jo lämmittelyssä ettei koira ole ihan oma itsensä, ilmeisesti kakaraa jännitti muut koirat. Ei suostunut kunnolla leikkimään, mikä nyt on tosi epä-aadamaista. Lähti hyvin ja juoksi suht reippaasti, jossain puolevälin paikkeilla vilkaisi katsomoon, jonka jälkeen kiihdytti uudelleen. Maalissa sitten pienet kunniakierrokset, antoi kuitenkin kiinni lopulta. Aika oli siis 80 metrin matkalta jotain 8,7 jolla yllettiin kymmenenneksi. Aada pääsi oman suorituksensa jälkeen kotiin, olisi ollut sille ihan liian pitkä päivä.
Odoteltiin sitten tunnin verran, ennen kuin mätsäri ja agi alkoivat. Kiia ja Sindi kävivät pyörähtämässä lapsi&koira-kehässä, vieden voiton :) Osallistujia oli neljä.



Aikuisten kehästä en muista oikeasti mitään, mikähän koira meillä oli edes parina? Oisko ollut terrieri, parempi et en sano mitään :D Sindi vielä vähän jännitti tuomaria, kyllä se edistyy, välillä tulee takapakkia, mut se kuuluu asiaan. Joka tapauksessa Sindille punainen nauha.

Ilmoitin Sindin kisaavien radalle ja ratana oli ihan kiva ei liian haastava pätkä. Startattiin viimeisinä, sillä oman vuoron aikana oltiin just misseilemässä. Sindillä turhan hidas vauhti ensimmäisillä esteillä, puomilla jäi ylösmenolle paikalleen asenteella "mua pelottaa enkä mä uskalla liikkua". Tuli kuitenkin pienen houkuttelun jälkeen, en muista mitä tapahtua puomin jälkeen, jossa oli välistäveto ja sitten ihan tommonen peruspyöritys. Oisko hypännyt yhden hypyn väärinperin, kun sekosin itse suunnissa täysin. Kepeiltä matka kuitenkin jatkui ihan vauhdilla, haki jopa itse pujottelurytmiä. Kerran hyppäsi kyllä ratanauhojen yli, kun en ohjannut riittävän napakasti, ilmeisesti Sindi ajatteli, että tässä on uusi este. Aina se kyllä keksii... Hylky siis, mut ihan kivasti meni lopussa.

Punaisten kehässä oli sitten varmasti parikymmentä koiraa ainakin, Sindi seisoi alussa hyvin, lopussa alkoi vähän röhnöttämään, tuomareita ei enää väistänyt, kun kävivät pikaisesti jokaisen luona. Kuitenkaan ei sijoitusta.



Todella kiva päivä oli, iso kiitos Savpk:lle! :) Niin ja nähtiinhän me Sindin siskoakin, oli kyllä ihana huomata miten samanlainen se oli Sindin kanssa, ihan mahtavaa :))

Ei kommentteja: