lauantai 19. helmikuuta 2011

'cause girl, you're amazing

Lämpömittari näyttää lähes -30 astetta ja voitte arvata, ketkä uhmaavat talvea ja lähtevät treenaamaan jopa niin kauas kuin etupihalle! Nakitin siskon kameran taakse ja sen seurauksena saattekin pientä videomatskua, kun Sindi erään kerran treenaili. Ja tosiaan harvoinhan me noin pitkiä pätkiä tehdään, mutta ajattelin, että teitä tuskin kiinnostaa katsoa, kuinka kerta toisensa jälkeen palkkaan Sindiä sivulletulosta tai muutaman askeleen seuraamisesta.



Pikkuneitihän oli varsin pätevä, nykyisin se muuttuu onnesta soikeaksi, kun otan treeniliivin esiin. Jos tämän vireen vain saisi siirrettyä kisakentillekin niin meillä ei olisi mitään hätää. Hiemanhan se edistää, mutten viitsi sitä alkaa korjaamaan, olen niin pitkään valittanut koirasta, joka vain lahnailee perässä. Pieni edistäminen on kuitenkin aina parempi kuin puoli metriä perässä laahustaminen. Täykkärit vähän leviää turhaan, pitää alkaa tiukentamaan niitä, tällä hetkellähän ne ovat lähinnä kaarroksia, tiukasta käännöksestä ei siis tietoakaan.



Kaikki kolme liikettä tehtiin yhteen putkeen, kuten ehkä fiksuimmat voivat huomata. Jäävistä jätin perusasennot ihan tarkoituksella pois, Sindillä on paha tapa ennakoida niitä. Luoksetulossa nousi seisomaan ihan vain sen vuoksi, että maa oli - yllätys yllätys, varmasti kylmä. Muuten Sindi teki kyllä hyvällä draivilla, pitää toivoa että sama into ja vauhti säilyisi aina mukana treeneissä.


Paada oli taas torstain treeneissä mukana, jotka Päivi jälleen piti. Rata oli ihan simppeli, alussa oli hallin mittainen suora, alussa kaksi hyppyä ja aa. Jätin Aadan hyppyjen taakse ja menin kutsumaan aalle, muutaman helpotetun kerran jälkeen sekin onnistui hyvin. Kaarroksia yritin saada pienemmäksi sanomalla tässä ja tiputtamalla lelun juuri ennen hyppyä ja sehän toimi, enää ei niitä metrisiä lenkkejä tullut!

Rengasta otettiin myös erikseen avustajan kanssa, lähetin Aadan renkaan takaa suoraan namille. Vajaa kymmenen toistoa otettiin ja viimeisillä kerroilla kuljin jo vähän mukana. Kepeillä oli puolet verkoista ja nekin nostettu n. 30cm korkeuteen. Joka kerralla Aada meni kaikki puhtaasti, ilman pienintäkään epäröintiä.

Ei kommentteja: