lauantai 5. helmikuuta 2011

Aksailee



Torstain treenipätkähän näytti tältä, rata on otettu ASB-lehdestä. Ja kerrankin blogi-innostuksen iskiessä yritän laittaa jotakin muistiin, pienellä viiveellä vain.

A:n kontakti oli hyvä, vaikka jouduinkin putken vuoksi kiertämään kauempaa ja jättämään Aadan suorittamaan kontakia hieman itsenäisemmin. Huomasin kuitenkin, että A on aina lähdössä palkan jälkeen pois jolloin sanon "siinä" ja koira jää odottamaan... hups. Kääntyminen hypyltä oli napakka ja ei venynyt erityisemmin ja putkeen asti kaikki menikin ihan mukavasti. Ensimmäisellä kerralla jäin kuitenkin liian lähelle keppejä kutsumaan Aadaa ja sehän valitsi tietenkin putken nopeimmaksi vaihtoehdoksi tulla takaisin pyörittyään hetken. Yritin ottaa Attendaalin vastaan suoraan putkesta, mutta keppikulma muodostui jostain syystä vaikeaksi hahmottaa ja pentu hyppi helposti viidennestä välistäkin vasta sisään. Päädyin sitten viemään Aadan toista puolta kepeille ja leikkaamaan takaa, se onnistuikin paremmin! Palkkailin pari kertaa keppien jälkeen ennen kuin jatkettiin. Muurin kierto ja putkeen lähetys sujuivat ongelmitta, itse kuitenkin jäin "väärälle" puolelle ja yritin saada Aadan hyppyjen välistä kiertämään. Miun kroppa kuitenkin osoitti liikaa viereiselle hypylle ja käsi teki ihan omiaan, tuloksena siis koira joka hyppii yhtä hyppyä ihan onnessaan. Lopussa treenattiin kuitenkin myös tältä puolelta menoa ja onnistuihan se lopulta kohtalaisesti. Valssasin hypyn jälkeen ja päästiin aalle ilman pienintäkään putkeen vilkaisua, kepeille Aada haki hienosti vaikka lähdinkin etenemään jo kauemmas. On se jännä, kuinka tällaiset vaikeammat kulmat luonnistuvat, lähes suorissa lähestymisissä hypitään miten sattuu. Loppu oikeastaan oli aika peruskauraa, putkesta jatkettiin tosin suoraan pussiin, Aadahan ei vielä osaa suorittaa rengasta.
Odotellessa treenailtiin hiukan rengasta niin, että se oli ihan maassa ja targetti toisella puolella. Kerran oikaisi sivusta, muuten ehkä kaikki kymmenen toistoa menivät nappiin! Pitää nyt vain treenailla erilaisia keppikulmia ja miun on pakko opetella vihdoin ohjaamaan, ei tule mitään jos vain huiskasen koiran jonnekin. Mutta pikkuhiljaa varmaan pitäis alkaa valmistautumaan noihin mölleihin, Aada pääsee esiintymään ensimmäistä kertaa :x!


(Kyllä se nyt on taas siistimmässä kunnossa!)

Ei kommentteja: