lauantai 12. maaliskuuta 2011

Tricktrick


Tylsänä lauantai-iltana sitä muistaa bloginkin. Siitä voi siis tehdä johtopäätöksen, että näitä pitkäveteisiä iltoja tulisi olla enemmänkin.
Hiihtoloma ja sitä edeltävä viikko pidettiin taukoa agista. Viime viikon sunnuntaina päästiin kuitenkin taas treenailemaan molempien koirien kanssa ja taitaviahan ne olivat. Otettiin ihan yksinkertaista 12 esteen pätkää, jossa olikin ihan hauskoja juoksusuoria. Taidettiin ottaa myös välistävetoja ja takaakiertoja kolmella esteellä niin, että itse pääsin liikkumaan suoraan eteenpäin. Aada hoksasi idean melko nopeasti, otin jokaisen välin aluksi erikseen ja lopulta se sujuikin kumpaankiin suuntaan ihan riittävän hyvin. Sindin kanssa homma olikin sitten kinkkisempi, mikä oli ihan odotettavissa sen aivotoiminnan tuntien. Takaakierto oli sille selvästi helpompi, mutta siitä huolimatta S poukkoili miten huvitti, monen toiston jälkeen Sindilläkin ilmeisesti syttyi joku lamppu päässä ja päästiinkin aina yksi väli onnistumaan.
Torstain rata oli ihan mukava ja suht helppo rata ilman mitään erityisen hankalia kohtia. Kontaktit oli aivan superit, turhaan pelkäsin niiden puolesta. Vaikka Aada tulikin vauhdilla alas niin pysähtyminen tapahtui just, eikä melkein! Eikä hehkuttaminen tähän loppunut, A meni jälleen kepit ilman verkon verkkoa täydellisesti kerran. Sen jälkeen taskut tyhjenivätkin nameista nopeasti järjettömien kehujen kera. Radalle kuitenkin laitoin puolikkaat verkot ihan varmuuden vuoksi, ensi kerralla voisi tehdä jo molemmalta puolelta kerran. Myös rengasta otettiin radan ohessa kutsuna ja jatkettiin siitä eteenpäin vain, ei mitään ongelmaa siinäkään. Oikeastaan koko treeneistä jäi suhteellisen hyvä fiilis, Aada osaa ihan oikeasti jo aika paljon!

Tänään suunnistettiin Mustiin & Mirriin sen ensimmäiseen temppukisaan. Aada pääsi lähinnä katselemaan menoa ja Sindi ihan temppuilemaan. Vähänhän sitä jännitti ja mitään se ei tehnyt niin kuin olisi pitänyt, tosin sillä nyt ei mitään väliä ollutkaan, palkaksi kun sai paljon nakkia ja sinne ei kuollut! Uusi kokemus taas jatkuvasti kasvavaan listaan, näin sen kuuluukin mennä.
Ajattelin muuten, että voisin laittaa teidän iloksi vaikka joka kuukausi tyyliin "kuukauden temppu"-videon, jos vain kamera suostuu yhteistyöhön. Pari ihan hauskaa ideaa olis jo keksitty, ehkä tää antais motivaatiota myös opettaa ne koirille.

Ei kommentteja: