perjantai 28. tammikuuta 2011

Ei siellä oo ees kylmä, joopa joo

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai miten se meni? Seuraavana siis lenkin ohessa räpsittyjä photoja pieneltä treenituokiolta, © Henriikka H.


Pieni oli ihan into piukeena pyörimässä sivulle!




Josta tietenkin seurasi superleikkiä The Lelun kanssa.


Virallisemman puolen jälkeen Sindi päästi sirkusminänsä valloilleen ja esitti useita uskomattoman älykkäitä temppuja.


Ja namia vaan nassuun! Mikäs sen parempaa?


Aadan vuoro näyttää kuinka kääpiöt seuraa. Silloin kun ei ole liikaa häiriötä. Tai Sindiä liian lähellä. Tai mitään muutakaan kiinnostavaa kymmenen metrin säteellä.


Kyllä se kuitenkin satunnaisesti oli ihan oikeallakin kohdalla. Sillä ei sentään ollut kylmä, toisin kun sormillani, ne elää aina ihan omaa elämäänsä.

Aadasta ei muunlaisia kuvia taida löytyä, tuskin kukaan jaksaa kymmentä samanlaista seuruukuvaa katsella. Tähän loppuun vielä pientä hehkutusta, aamulla otin molempien kanssa yhtäaikaisesti noin neljän minuutin paikkamakuun sisällä ja kumpikin makasi täydellisen rauhallisesti, Sindi tosin ennakoi perusasentoa, Aadan suorituksesta ei löytynyt mitään korjattavaa.

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hei,
tosi ihania villakoiria sulla :)
Tosi nätit takit koirillasi, mistäs oot ne hankkinut?
t.Ilona

Roosa kirjoitti...

Sindi ja Aada kiittää!
Sindin takki on muistaakseni Rahulan Rehusta, merkiltään Weatherbeeta. Aadalla on joku ihan perus Best Friendin mantteli, niitähän löytyy tokmannilta lähtien joka paikasta :)