maanantai 4. lokakuuta 2010

Varkauden tokotokot

Tosiaan käytiin tokoilemassa eilen Savon Nuuskujen järkkäämässä tokokokeessa. Tuomariksi oli saapunut Pauli Härkönen. Sindi ihan hyvällä vireellä temppuili aluksi kun heiteltiin pieniä lenkkejä, sitten vire vähän lopahti, yksilösuoritukseen mennessä sain sen kuitenkin nousemaan hiukan, en kuitenkaan riittävästi.

Luoksepäästävyys 7, kaksi kertaa kävi tuomarin luona, muuten väisti vahvasti oikealle puolelleni.
Paikallamakuu 8, muuten hyvä, täysin rauhallisesti, ilman pienintäkään silmin nähtävää epävarmuutta, nousi kuitenkin ennen aikojaan sivulle. Otettiin saman tien kuitenkin kehän ulkopuolella uudestaan pari paluuta, ensimmäisellä yritti nousta, mutta toisella pysyi jo hyvin.
Seuraaminen kytkettynä 6½, ai mitenniin miun koira ei osaa/halua/jaksa seurata? Lahnaili vaan perässä, ei enää ikinä tommosta suoritusta!
Seuraaminen taluttimetta 6, ja tää entistä kauheempaa! Oon aika varma, että tuo hihnassa seuraaminen on Sindille niin vastenmielistä, että sen koko seurausinto menee siinä, ehdottomasti treenattava nyt hulluna, superpalkalla.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessa 9, ihan ok, piste lähti miun takia, tuijotin Sindiä liikaa maahanmenokäskyn aikana, se kun ei ole mennyt yhdessäkään edellisessä kokeessa maahan...
Luoksetulo 10, tää me osataan. Pikkunen loikki luokse taas ihan onnessaan.
Seisominen seuraamisen yhteydessa 9,5, oliskohan tuo puolikas lähtenyt ehkä aavistuksen vinosta loppuperusasennosta?
Estehyppy 10, ei mitään moitittavaa.
Kokonaisvaikutus 10, tuomari vaan lopuksi kyseli minkä ikäinen S on ja kuinka kauan ollaan harrastettu, lopuksi totesi, että "hauska koira" :).

Pisteitä siis kerättiin yhteensä 165, joka riittikin 1-tulokseen, sijoitus taisi olla 6. Saatiinhan me se ykkönen vihdoin :) Ensi viikonloppuna sitten taas kisaamaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ykkösestä! Seuraamiseen vaan vähän virtaa lisää, niin avot!

Ja tsemppiä tulevan viikonlopun koitoksiin!

terv. Päivikki