sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Targetteja ja kuplailua

Aadan kanssa lähti pikkuhiljaa käyntiin kontaktiprojekti, vihdoin päädyin opettamaan 2on2off:t kosketusalustan kautta. Mikään veren maku suussa ei sheippailla, sopivan rauhallista tahtia edetään, ei meillä oo mikään kiire kisoihin, hiotaan nyt ensiksi kunnolla nämä pikkuasiat kuntoon. Toistaiseksi treenaus on mennyt hosumiseksi, ehkäpä me kuitenkin vielä riittävän täydelliset kontaktit saadaan aikaan!

Alkuviikosta käytiin hallilla treenailemassa keskenään, bongasin ihan kivan pätkän josta saikin kolme harjoitusta, tässä niistä yksi. Mittasuhteet tosin päätti ottaa lopputilin, mut yrittäkää kestää:



4-5-6 tuotti aluksi hieman vaikeuksia kummankin kanssa. Aada tosin tajusi idean nopeasti, Sindi taas omalla tavallaan itsepäisenä päätti ettei yritäkään ajatella muita vaihtoehtoja kuin 8-hypylle jatkamista. Lopulta sain senkin kääntymään, mutta putkeenhan se sitten vitoselta ampaisi. Sain ottaa ihan supertarkasti sen ihan siivekkeen vierestä kiinni, että sain harmaan kääntymään. En muuten tajua, mistä miun pieni mietiskelijä on saanut noin paljon vauhtia, eron huomaa selvästi jos on nähnyt Sindin aikaisempaa menoa. Oon niin iloinen, että jopa katselin pitäiskö se vielä tämän vuoden puolella päästää juoksemaan kisoissa. Hmm, täytyy katella ja pohtia tarkkaan, en halua että meno hidastuu sekuntiakaan.




Mitään muuta järkevää ei sitten ollakaan tehty, kuplien puhaltelua vesiastiaan ja Aadan kanssa jalkojen välistä pujottelua vain. Ens viikolla kyllä kuitenkin taas skarpataan, paluu arkeen odottaa. Ja uusia kuviakin mahdollisesti luvassa, kun tuo uus kamera on niin perfect :)

Ei kommentteja: