sunnuntai 29. elokuuta 2010

Tokoke Ristiina 28.8

Eilen sitten käytiin tokoilemassa parin vuoden virallisten tauon jälkeen Tommi Variksen valvovan silmän alla.
Luoksepäästävyys 8, Sindi peruutti muutaman askeleen, mutta tuli sitten tuomarin pyytäessä moikkaamaan.
Paikallamakuu 0, katseli siihen malliin muita ja meni hämilleen satelevista komennoista, vaati sitten sen kolme käskyä ennen kuin meni maahan.
Seuraaminen kytkettynä 8, välillä vähän turhan kaukana seilasi ja vaikutti vähän haluttomalta, täyskäännöksen jälkeen kuitenkin parani. Hyvät perusasennot.
Seuraaminen taluttimetta 8, aika samaa kamaa kuin kytkettynäkin, ehkä aavistuksen verran parempaa ajoittain.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0, miksei miun koira älyä mennä maahan?! Tosiaan, jäi seisomaan. Valmisteleva osuus hyvä.
Luoksetulo 9, miun moka, jätin ihan liian vinoon alussa jo, matkan tuli sitten about kolmella loikalla.
Seisominen seuraamisen yhteydessa 9, muuten ei mitään moitittavaa, paitsi S keksi, että voikin ennakoida loppuperusasennon, mitä ei ole koskaan tehnyt.
Estehyppy 9, meinasi varastaa, joten jouduin käskemään aika tiukasti sivulle, siitä johtuen meidän normaaliin suoritukseen nähden vähän hidas, sekä taas ennakoi perusasennon.
Kokonaisvaikutus 9, iloisesti teki ja näki, että koira oikeasti tykkää ja osaakin, vaikka ilmeisesti maahanmeno näytti vähän unohtuneen.
Tuloksena siis ALO3 128p, sijoitus 12.

Tyytyväinen miun pikkutokoeläimeen kuitenkin oon, sen vire kesti koko koesuorituksen hyvin, vaikka palkattomuustreenit jäivätkin ihan liian vähälle. Nyt vaan paljon monipuolisia treenejä säässä kuin säässä ja suuressa häiriössä. Ehdottomasti myös superpaljon maahanmenotreenejä ja paikallaoloja, häiriössä!

2 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Onnittelut koeuran avauksesta! Nyt vaan oikeasti häiriötreeniä kehiin, niin ykkönen on vaan ajan kysymys.
Tule ihmeessä maanantaisin Pihliksen vapaavuoroille treenaamaan. Siellä pystytään kyllä järkkäämään niitä vaikeita tilanteita yhdessä ihan täsmänä.

kenkka & vile kirjoitti...

mie tuun häirihtee teitä 8D