lauantai 21. elokuuta 2010

Treenailuja

Tästä tulee nyt tämmönen lyhyt treenikooste, flunssaisena en jaksa ajatellakaan mitä kaikkea ollaan tehty (ihan kuin sitä muistaisinkaan).

Aadan kanssa kepit on vähän jäissä nyt, kun se keksi, että on paljon kivempi vain karata kesken kaiken ja huidella pitkin pihaa sekä tulla takaisin sitten kun huvittaa (jos huvittaa...) Laitoin sitten pitkän narun pantaan kiinni ja annoin Aadan ihan vapaasti kuljeskella ja pyysin välillä luokse, jos ei tullut niin kiskaisin vähän narusta muistutukseksi. Luoksetulo pitää ehdottomasti ottaa nyt himotreenaukseen, sen on PAKKO oppia tulemaan heti luokse vaikka mitä tapahtuisi.

Sindin kanssa ollaan pääasiassa alon liikkeitä hinkattu, seuraamiseen kytkettynä paneuduin erityisesti, nyt näyttää jo paljon paremmalta! Vielä pitäisi paikallaoloa vahvistella ja kasata kisasuoritus, luottaa, että Sindin viettikestävyys ehkä riittäisi, hah. Muut liikkeet ovatkin sitten ihan riittävässä kunnossa, luoksepäästävyys näyttää ihan hyvältä, vielä pitää vain lisää ja lisää ihmisiä pyytää käymään Sindin luona.

Ei kommentteja: