sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Ei pysäytä hätäjarrutkaan

Viikko sitten perjantaina käytiin treenaamassa hallilla koirien kanssa ja pöllin meidän treenipätkän Demin ja Riesan blogista. Mitään sen suurempia muistikuvia ei ole, kokeilin varmaan kaikki ohjaustavat läpi, ja lopulta mentiinkin vähän miten sattuu. Aadan kanssa treenattiin myös keinua, selvää edistystä edelliseen tapahtunut jälleen. Kepittelin kummankin koiran kanssa, onhan ne ihan eteviä. Seuraava videopätkä kertonee kaiken oleellisen, muuten jäisi tämäkin viikko sitten aloitettu postaus varsin vajaaksi näiden treenien osalta:



Aada aloitti juoksuna joskus alkuviikosta, joten treenit on sen osalta poissuljetut ja Sindi pääsee treenaamaan kerrankin kunnolla. Torstain treenit menivät ihme kyllä aika hyvin, joten pyörittelen ihan tosissani päässä ajatusta kisaamisesta vielä sen kanssa. Jos Sindi ei välittäisi tuomarista niin meillä ei olisi mitään hätää!



Siispä Aada onkin saanut keskittyä nyt täysin voimin paikkamakuuseen, se joutuu kestämään ties minkälaisia variaatioita, jostain syystä lähes ylivoimaisen vaikeaksi muodostui makaaminen rauhassa maassa, kun kierrän sitä ympäri peruuttaen.
Sindin kanssa tehtiin tänä aamuna seuraamispätkiä vaihtelevalla matkalla, pisin taisi olla BH:n alkuosa, eli se 50 askeleen suora, täyskäännös ja vauhdinmuutoksia. Kivastihan tuo pikkulikka toimii kun ei ole mitään paineita, kisatilanteessa on ihan turha toivo. Jotain paikallaolon tapaistakin otin kummankin kanssa, Vilma vielä keskellä. Sindin jouduin kerran palauttamaan maahan, mutta alkusähläyksen jälkeen makasivat ihan nätisti paikallaan, vaikka kiertelinkin kenttää ympäri ja matkaahan tosiaan oli ihan reilusti.

Niin ja kyhäsin pihalle oman alkeisrenkaan, jolla ei pääse epäonnistumaan! :D

5 kommenttia:

Pulu kirjoitti...

Ihan mahtavaa nähdä, että joku oikeasti treenaa ja pitää tuollaiset "tissinvälikoirat" (anteeksi!) noin hyvin hanskassa! Näin pitäisi olla useammin, niin ehkä joskus pikkukoiriakin pidettäisiin koirina eikä fifeinä, moppeina ja leluina.

Katsoin tuon videon aina vain uudestaan ja uudestaan ja oon aivan häkeltynyt!

Roosa kirjoitti...

Täältä ruudun takaa löytyy nyt yksi, joka on ihan täydellisen häkeltynyt! Piristääpä tällainen positiivinen kommentti kummasti iltaa ja antaa taas lisää motivaatiota treenata ja "tuoda esiin" näitä fifejäkin kisakentillä. Kiitos n___n!

Heidi kirjoitti...

Vautsi, tulin pitkästä aikaa tsekkailee teijän kuulumisia, Aadalla on melkonen vauhti ja Sindikin on saanut varmuutta ja vauhti lisääntynyt silläkin kauheesti! :)

leila kirjoitti...

Ensimmäinen kommentti mikä videosta tuli mieleen oli "No vau!". Oikeasti tosi taitavasti ohjautuvia pikkuisia, oli kiva katsoa niiden menoa.

Roosa kirjoitti...

Kiitämme:)!