sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Hei me treenataan!

Ollaan oltu nyt ahkeria, molempien koirien kanssa treenasin jo tänään ja eilenkin illalla. Illalla sisällä Aadan kanssa sivulletuloa ja vähän seuraamisen alkeita. Houkuttelin vain mukaan kävelemään ja palkkasin heti kun otti kontaktin. Eli vähän vaan Aadalle kerroin mitä se seuraaminen on, pitää nyt kattoo miten tästä jatketaan.

Tänä aamuna pihalla otettiin sit kans perusasentoo ja lisättiin kestoa minkä verran nyt pihalla uskalsi istuttaa hangessa. Tosi hienosti Aada keskittyi, ei yrittänytkään tehdä omiaan, kyl ne namit voittaa kaikenlaisen yksin riehumisen ja haahuilun.

Sindin kanssa treenattiin illalla eteentuloo ja kyllä tuo on aika hyvin sen sisäistäny, ei tuu enää vinoonkaan. Pisimmillään jätin Sindin ehkä noin viiden metrin päähän ja pyysin eteen, tosi nätisti tuli eikä tarjonnut edes sivulletuloa mistä oon tosi yllättynyt.

Pihalla sit otettiin pääosin seuraamista, paljon käännöksiä ja mutkia, jotta kontakti varmasti pysyisi ja koiran pitäis olla tosi tarkkana. Suht pitkä matkakin oli, ennen kuin palkkasin ja kerrankohan vilkaisi jotain muuta. Lisäks vielä eteentuloja, pari kertaa otin ihan lyhkäsellä matkalla, pyysin eteen, palkkasin ja siirryin askeleen taakse. Pari kertaa kuitenkin otin noin kymmenen metrin matkalla ja tosi hyvin tulin, alkaa tääkii olla jo aika vahva liike.

Ei kommentteja: